Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Online
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Palimadarak vonulása - bihari olvasónk a Fidesz és az RMDSZ
  2012-01-22 15:59:53, vasárnap
 
  Palimadarak vonulása - bihari olvasónk a Fidesz és az RMDSZ egymásra találásáról


2012. január 22. 04:49:11

Vannak, akik semmiből sem tanulnak. Ez a kijelentés igaz lehet a Fidesz azon frontembereire, akik mostanában hol lapítva, sunyiban, hol teljes mellszélességgel RMDSZ-es maffiózóinkkal árulnak egy gyékényen.
Kellemetlen Hunor már kinyilatkoztatta ország-világ előtt: az RMDSZ és a Fidesz viszonya normalizálódik. Magyarra fordítva: az erdélyi-partiumi-bánsági magyarok jövőjét aprópénzre váltó, a politikai prostitúciót tökélyre fejlesztő 'szövetség' (a továbbiakban RMDSZ) és a népiesch-kétharmados vulgárliberálisból fotelkonzervatívvá avanzsált Fidesz megtalálta a közös hangot. Ami nem más, mint a pénz hangja, a politikai opportunizmus hangja. Egyes fideszesek latolgatják, hogy ha biztosra akarják venni az erdélyi magyarok voksait (azon kevesekéit, akik még elmennek egyáltalán szavazni), nem árt jóban lenni a Markó-klón Kelemen Hunorral és haveri körével, de ami ennél is fontosabb: a temérdek határmenti uniós pályázat, ahol nemtől, kortól, fajtól és világnézettől függetlenül együtt tömi a zsebét RMDSZ-es és fideszes. Ebben az sem zavarja a narancsosokat, hogy az elmúlt húsz évben egymásnak adták itt a kilincset Demszky Maó, Kuncze, Gyurcsótány és Szili Kati, nem beszélve az ifjúkomcsi Nyakó és Ujhelyi elvtársakról, akik pont a Fidesz példáján okították a tulipános fiatalokat, hogyan kell démonizálni a politikai ellenfelet. De ugye a Fidesz sosem volt finnyás, ha jó haverokra kellett szert tenni. Otthon, Judapesten keményen szidjuk a komcsikat, 'itthon', Erdélyben pedig nagyokat barátkozunk a velük egy tőről szakasztott tulipános elvtársaikkal. Ez ám a gerinc, ez ám a következetesség... vagy csak simán hülyék?
Kies tájainkon (Bihar megye) egyre gyakrabban teszi tiszteletét egyik-másik fideszes megmondóarc: nemrég a nemzet bajsza személyesen tisztelte meg a nagyszalontai Arany János iskolaközpont tanévnyitóját, és a következőket mondta: 'Huszonegy év után először van ismét önálló intézményben magyar állami iskola Nagyszalontán, Arany János szülővárosában. Ilyen értelemben ez a magyar kultúra egyik legfontosabb helyszíne. Örömmel állapítom meg, hogy nemcsak magyar nyelvű, de keresztyén szellemiségű iskola is ez, amelynek az lesz a hivatása, hogy az itteni magyarságnak - amely Nagyszalontán még többségben, de a környéket tekintve már jelentős kisebbségben van - segítsen megőriznie identitását.' Ez ugye mind szép és jó. Hát nem. A nagyszalontai iskolaavató ugyanis egyike az RMDSZ legnagyobb árulásainak. Önként és dalolva átjátszották az Arany János gimnázium patinás, és nem mellesleg közadakozásból létrehozott 100 éves épületét román kezekbe, (amit éppen Dácsia Nemzeti Kollégiumra akarnak átkeresztelni) és cserébe egy lepusztult, több épületbe szétszórt ,,komplexumot" kapott a nagyszalontai magyarság 'iskolaközpont' gyanánt ... persze ezt Kövér elvtárs honnan is tudhatta volna? Hisz csak a 'Nem írok nem olvasok, magyar házelnök vagyok' elvhez tartotta magát - elnézést a parafrázisért.
De nem ő az egyetlen átvert palimadár, aki beleesett a mostanában nemzetinél is nemzetibb húrokat pengető RMDSZ csapdájába (ha ugyan nem önként és dalolva ment). Járt már itt Kósa Lajos, akit - rossz nyelvek szerint és nem csak - igencsak jól jövedelmező üzleti szálak fűznek össze a helyi tulipánosokkal, vagy, hogy ifjakat is említsünk, az Országgyűlés jegyzői nevében Stágel Bence IKSZ-elnök is, aki épp a napokban viselte ki magát az uniós zászlóégetéssel kapcsolatban, de említhetnénk a székesfehérvári, a berettyóújfalusi polgármestereket és még sok más narancsost. Pár napja Hende Csaba honvédelmi miniszter a dél-bihari Belényes katolikus temetőjében avatott emlékművet annak a 10 magyar honvédnek a tiszteletére, akik az 1944 végi harcok során estek el itt. Ez is dicséretes dolog ugye? Önmagában nagyon is. De előtte talán nem ártana tájékozódni, ki fogja a koszorú másik oldalát, ki próbál e magasztos ügyből politikai hasznot húzni. Ugyanis Hende miniszter úr nem mással, mint a Bihar megyei RMDSZ ügyvezetőjével, Szabó Ödönnel, és Cseke Attila bukott román egészségügyi miniszterre árult itt egy gyékényen.

Cseke - a privatizátor, aki zsebekben kotorász, életekkel játszik
Ennek a két embernek a bűnlajstroma meghaladja ennek a cikknek a kereteit. Rövidre fogva: Cseke Attila volt egészségügyi miniszter belebukott a 'reformjaiba', de előtte még megnyomorított néhány millió embert. Ugyanis az ő törvénytervezete alapján privatizálják (rabolják szét) a román egészségügyből azt, ami még maradt - amikor ezen sorok íródnak, Bukarest utcáin tüntetőket vernek véresre éppen ez ügyben - ő vezette be a vizitdíjat, aminek értelmében egy háziorvos naponta csak húsz beteget kezelhet állami pénzből, a többieknek fizetniük kell, összességében a legszebb horvátágnesi hagyományokat hozta át Erdélybe ... és ez az ember 'magyar' szenátor.
Szabó Ödön nagyváradi-bihari berkekben csak mint kárásztelki szupermen ismert. (Ebből a jobb sorsra érdemes szilágysági faluból származik ugyanis.) Ez a minden hájjal megkent, a végletekig aljas, középszerűségét magyartalan retorikai agymenésekkel palástoló pártpipacs igazi kényura a Bihar megyei RMDSZ-nek. Tudta és jóváhagyása nélkül szinte semmi nem történhet szerte a megyében. Lássuk csak, mihez is ért!

Disznó disznót nem eszik, vagy mégis?
Először is történész-muzeológus, a magyarellenes sovinizmus intézményi bástyája, a Körös-vidéki Múzeum főállású alkalmazottja. Diplomáját a nagyváradi állami egyetem - amit mindenki csak diplomagyár néven emleget - hírhedt román nyelvű történelem szakán szerezte. Emellett a megyei közgyűlés tagja, az RMDSZ-frakció vezetője, az RMDSZ megyei szervezetének ügyvezető elnöke, a jogi szakbizottság vezetője, a pénzmosoda Partium Alapítvány kuratóriumi tagja, számtalan ilyen-olyan civil és egyéb világmegmentő szervezet tagja és oszlopa. Elévülhetetlen érdemei elismeréséül gyurcsánynyék egy havi 600 000 forintos plusz jövedelemhez is hozzásegítették, az ITD Hungary magyar külkereskedelmi szolgáltató helyi megbízottjaként 100 eurós (most épp 31.000 forint) óradíjért adott éveken át értékes tanácsokat a magyar adófizetők pénzén, miközben elvileg főállású román közalkalmazott, muzeológus, vállalkozó, pártvezető, közgyűlési tag stb. volt. De többek között ő az, aki szerint nincsen szükség partiumi autonómiára, mert a román törvények így is megfelelő kereteket biztosítanak az önkormányzatoknak, továbbá ő az, aki szerint a Nagyváradon az utóbbi tíz évben 20%-os fogyást szenvedő bihari magyarság új népszámlálási adatai nem rosszak, sőt egyes helyeken biztatók, de szintén ez a zseb-Kossuthnak csúfolt alak az, aki több RMDSZ-es társa mellett nyakig benne volt a botrányos nagyváradi utcanévfordításokban (Bánság helyett Bánat utca, Parasztok tere, Piros-tó utca stb.).
Nos, ez lenne tehát szűk bihari metszete a ,,forradalmi" kormány sajátos erdélyi nemzetpolitikájának. Köszönjük, Fidesz!

Nagyvárad, 2012 január 18.
Czibak Imre

(Folyt. köv.)


Forrás: Kuruc.info

http://nemenyi.net/default.asp?Location=_arc&SID=1&AID=11&Direkt=9418 6&offsetlo=8
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: polgármestereket, berettyóújfalusi, törvénytervezete, mellszélességgel, kinyilatkoztatta, következetesség, középszerűségét, megbízottjaként, külkereskedelmi, hozzásegítették, székesfehérvári, zászlóégetéssel, elévülhetetlen, normalizálódik, közalkalmazott, egészségügyből, ügyvezetőjével, szülővárosában, közadakozásból, tulipánosokkal, maffiózóinkkal, megnyomorított, frontembereire, nagyszalontán, világnézettől, gyurcsánynyék, parafrázisért, agymenésekkel, világmegmentő, magyarellenes, narancsosokat, nagyszalontai, szervezetének, opportunizmus, alkalmazottja, szakbizottság, kijelentés igaz, politikai prostitúciót, továbbiakban RMDSZ, közös hangot, pénz hangja, politikai opportunizmus, erdélyi magyarok, temérdek határmenti, zsebét RMDSZ-es, elmúlt húsz, kilincset Demszky, ifjúkomcsi Nyakó, tulipános fiatalokat, politikai ellenfelet, tőről szakasztott, nemzet bajsza, Kellemetlen Hunor, Markó-klón Kelemen Hunorral, Demszky Maó, Szili Kati, Arany János, Dácsia Nemzeti Kollégiumra, Kósa Lajos, Stágel Bence IKSZ-elnök, Hende Csaba, Ugyanis Hende, Szabó Ödönnel, Cseke Attila, Szabó Ödön, Körös-vidéki Múzeum, Partium Alapítvány, Czibak Imre,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Szép estét kedves látogatóimna...  Szép estét kedves látogatóimna...  Sose bánj semmit  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Alvó cicák  Rátalálsz  Png nő  A Megváltó szolgálatában  Aki nem dolgozik, ne is egyék  Segítsük barátainkat, hogy meg...  Facebookon kaptam  Alvó cicák  Julian Brass gondolata  Alázat  Szép estét kedves látogatóimna...  Akarat  Hogyan éljünk boldogan, amíg m...  Az a nap, amelyik nevetés nélk...  Hogy lehet megtartani  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Alázat  Facebookon kaptam  Nevem  Akarat  Akarat  Facebookon kaptam  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam  A sors  Fekete István - Akác  Kellemes délutánt kívánok  George Gordon Lord Byron: Inez...  Adakozás  Szép estét kedves látogatóimna...  Ami embereknek lehetetlen, az...  Illyés Gyula - Milyen hamar.  Őrizkednünk kell...  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Az igazi szeretetért rendszeri...  Örülök, hogy látlak!  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Paul David Tripp Április 19  Png kutya  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Idő  Paul David Tripp Április 21  A sors  Sokan azt tartják  Png lepke  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Áprily Lajos - Gyümölcsoltó  Alázat  A másik dolog,  Egy hatékony szolga  Facebookon kaptam  George Gordon Lord Byron: Inez...  Ágai Ágnes – Csendélet  Bounty krémes  Kiss Éva - Amerre a ház lelke ...  A Megváltó szolgálatában  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Leonardo da Vinci gondolata  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  s immár én is felragyogva, ért...  Facebookon kaptam  Elköszönt  Akarat  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jónás Tamás – Végtelen b...  Facebookon kaptam  Ami embereknek lehetetlen, az...  Hogy lehet megtartani  s immár én is felragyogva, ért...  Őrizkednünk kell...  Boldog születésnapot a ma ünne...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Png virág  Nagyon különös  Garai Gábor - Takarítás  Facebookon kaptam  69 éve hunyt el Albert Einstei...  Weöres Sándor - A hársfa mind ...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kijelentés igaz, politikai prostitúciót, továbbiakban RMDSZ, közös hangot, pénz hangja, politikai opportunizmus, erdélyi magyarok, temérdek határmenti, zsebét RMDSZ-es, elmúlt húsz, kilincset Demszky, ifjúkomcsi Nyakó, tulipános fiatalokat, politikai ellenfelet, tőről szakasztott, nemzet bajsza, nagyszalontai Arany, következőket mondta, magyar kultúra, itteni magyarságnak, környéket tekintve, nagyszalontai iskolaavató, nagyszalontai magyarság, egyetlen átvert, mostanában nemzetinél, helyi tulipánosokkal, napokban viselte, uniós zászlóégetéssel, berettyóújfalusi polgármestereket, dél-bihari Belényes, 1944 végi, koszorú másik, bűnlajstroma meghaladja, román egészségügyből, háziorvos naponta, többieknek fizetniük, legszebb horvátágnesi, jobb sorsra, minden hájjal, végletekig aljas, magyarellenes sovinizmus, nagyváradi állami, megyei közgyűlés, jogi szakbizottság, pénzmosoda Partium, magyar adófizetők, román törvények, zseb-Kossuthnak csúfolt, botrányos nagyváradi, polgármestereket, berettyóújfalusi, törvénytervezete, mellszélességgel, kinyilatkoztatta, következetesség, középszerűségét, megbízottjaként, külkereskedelmi, hozzásegítették, székesfehérvári, zászlóégetéssel, elévülhetetlen, normalizálódik, közalkalmazott, egészségügyből, ügyvezetőjével, szülővárosában, közadakozásból, tulipánosokkal, maffiózóinkkal, megnyomorított, frontembereire, nagyszalontán, világnézettől, gyurcsánynyék, parafrázisért, agymenésekkel, világmegmentő, magyarellenes, narancsosokat, nagyszalontai, szervezetének, opportunizmus, alkalmazottja, szakbizottság, összességében, elvtársaikkal, átkeresztelni, privatizálják, iskolaközpont, népszámlálási, tanévnyitóját, hagyományokat, egészségügyi, átjátszották, következőket, kapcsolatban, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1821
  • e Hét: 16051
  • e Hónap: 27162
  • e Év: 180658
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.